Чому ми обрали Merino Wool?

У пошуках ідеального автокрісла для малюка батьки керуються цілим списком обов'язкових характеристик, таких як: високі показники безпеки, міцність матеріалів, наявність надійного 5-ти точкового ременя безпеки, простота способу установки і т.п. Володіючи чудовими якостями безпеки і комфорту дитяче автокрісло Orbit Baby має важливу відмінну рису - текстиль з вовни мериноса. Вибір на користь волокна з мериносової вовни зроблений на підставі його дійсно феноменальних властивостей.

Головна відмінність вовни мериноса - тонке і легке руно, що складається переважно з пуху. Таке руно дозволяє отримати тонку і в той же час міцну пряжу, легку і теплу.

 

Дуже м'яка, делікатна і гіпоалергенна

Більш тонка і м'яка, ніж звичайна вовна. Надтонкі волокна мериносової вовни складають 1/3 діаметра людського волосся. Ця риса забезпечує дивовижну гладкість, шовковистість, розкішні відчуття при контакті зі шкірою. Ці властивості так люблять дизайнери високої моди і преміальні спортивні бренди. Ми ж розробили особливу міцну сумішеву мериносову вовну для виготовлення текстилю для наших автокрісел. Вовна мериноса має гіпоалергенні властивості, що так важливо для чутливої ​​шкіри малюка.

 

Регулює температуру тіла

Вовна мериноса - відмінний терморегулятор! Завдяки гігроскопічності і повітропроникності, а також структурі волокон мериносова вовна забезпечує комфорт при будь-якому кліматі і в будь-який час року.

 

Нейтралізує запахи

Унікальна і дуже корисна властивість мериносової вовни - її здатність поглинати запахи. Волокна вовни вловлюють і нейтралізують запахи, викликані бактеріями.

 

Здатність відштовхувати бруд

За рахунок структури волокна зовнішній шар мериносової вовни діє як бар'єр, що запобігає утворенню плям. Наш текстиль з мериносової вовни можна прати в пральній машині.

 

Екологічність

Біологічна особливість тканини з мериноса полягає ще і в тому, що забезпечує антибактеріальний ефект, а природний репелент, що міститься в вовні, відлякує комах

 

Природна вогнестійкість

Мериносове волокно надзвичайно міцне, має антистатичні і вогнестійкі властивості, що робить його ідеальною сировиною для виготовлення текстилю для дитячих автокрісел. Це одна з головних причин, по якій ми вибрали вовну мериноса.

 

Наші клієнти заслуговують найкращих рішень при виборі продуктів для дітей і тому ми використовуємо не просто якісні матеріали, а виключно розкішні і унікальні!