Orbit Baby сьогодні - це бренд №1 в США з репутацією експерта в області революційних продуктів для дітей в преміум-класі. Популярність Orbit Baby з кожним роком зростає в усьому світі.

Завдяки інноваціям, бездоганній якості та ексклюзивному дизайну продукти Orbit Baby завоювали довіру багатьох знаменитостей. Серед клієнтів бренду такі відомі батьки як Барак Обама, Наталі Портман, Кім Кардашьян, Джастін Тімберлейк.

Американський бренд унікальних дитячих колясок і автокрісел Orbit Baby відтепер представлений і в Україні!

Офіційним дистриб'ютором бренду в Україні стала компанія Air Baby.

 

«Ми пишаємося, що наша компанія отримала право представляти бренд Orbit Baby на українському ринку. Мета нашої команди - донести філософію і цінності бренду до українських споживачів.  Orbit Baby розширює межі традиційного уявлення про дитячі коляски. Orbit Baby диктує нові стандарти в області виробництва товарів для дітей.»

                                                                                                      Олександр Христенко, директор Air Baby

 

Офіційний старт продажів Orbit Baby запланований на березень 2021 року. На українському ринку буде представлена ​​найкраща система для подорожей Orbit Baby G5 TRAVEL SYSTEM.

Orbit Baby G5 TRAVEL SYSTEM - це модульний комплект, який включає в себе люльку, автокрісло і прогулянкову коляску. Продукти Orbit Baby G5 забезпечують оптимальну взаємодію між батьками, дитиною і навколишнім світом.

Orbit Baby - очевидний вибір для тих, хто цінує розкіш і функціональність одночасно!